Meest gestelde vragen over de raamstickers

Kan ik beter zwarte of witte raamstickers kiezen?

Beide kleuren hebben een voor- en nadeel. De raamstickers plak je meestal op het raam en daar schijnt licht doorheen. Je ziet dan de kleine luchtbubbeltjes die onder de stickers zitten. Dit kun je niet voorkomen. Bij de witte raamstickers valt dat meer op dan bij de zwarte raamstickers. De witte raamstickers hebben weer een ander voordeel: ze vallen ‘s avonds in het donker meer op.

Tip voor de luchtbelletjes. Stoor je je toch aan de kleine luchtbubbeltjes? Maak het raam dan een heel klein beetje vochtig met een natte doek. Plak de stickers op het raam en wrijf er met een droge doek overheen. Op die manier veeg je de meeste bubbeltjes eronder uit.

Mijn raam is …..groot, hoeveel stickers heb ik dan nodig?

Denk dat dit de meest gestelde vraag is van allemaal. Ik ga je een paar voorbeelden geven zodat je een beetje een idee hebt hoe de verdeling is.

Het is natuurlijk sowieso afhankelijk van of jij de huisjes dicht bij elkaar wilt hebben of verder uit elkaar. Hoe meer je ze uit elkaar doet, hoe meer andere plaatjes er tussen passen.

Je hoeft trouwens de huisjes echt niet strak op een rij te plaatsen. Als je de huisjes wat meer omhoog doet, kun je onder de huisjes ook nog afbeeldingen kwijt.

Hoe kan ik de raamstickers het beste bewaren?

Als je de sticker weer op wilt ruimen, kun je de stickers weer terug op het vel plakken. Het is niet erg als je ze over elkaar heen plakt. Je haalt ze namelijk makkelijk weer van elkaar los. De stickers worden geleverd in een plastic zakje, hierin kun je de vellen in bewaren.

Mijn raamstickers plakken niet zo goed meer wat kan ik doen?

De raamstickers worden soms door kinderhandjes en stof een beetje vies. Dat kan ervoor zorgen dat ze niet meer zo goed plakken als eerder. Vul een bakje met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Haal de stickers even door het water en dep ze schoon met een stukje keukenpapier of laat ze drogen op een theedoek. Daarna plakken ze weer veel beter.

Heb je nog een andere vraag over de raamstickers? Laat het dan weten.

Ik hoop dat je nu alles weet over deze leuke en gezellige raamstickers. Alle raamstickers vind je in de webshop.

Het moeilijkste van raamstickers is het uitkiezen welke stickers je aan je eigen collectie toe gaat voegen!

Veel liefs en een creatieve groet,